Over Tang Recruitment

Het vinden van schaarse kandidaten

Stel je voor dat je al maandenlang op zoek bent naar de juiste kandidaat voor die ene belangrijke functie. Je hebt al van alles geprobeerd: vacatures online gezet, sollicitatiegesprekken gevoerd en een wervingsbureau ingeschakeld. Maar resultaten blijven uit. Is dit herkenbaar?

Je realiseert je dat je hulp nodig hebt van een specialist op het gebied van recruitment: een headhunter. Ik help jou om de beste kandidaat te vinden waar jij zo hard naar op zoek bent. Niet zomaar iemand. Maar de match die past bij de groeiambities van jouw organisatie. Als je mij inschakelt help ik je grip te krijgen op een tijdrovend en arbeidsintensief wervingsproces.

Elke vacature is bij mij in goede handen. Op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Contact opnemen

Over Jason Tang

Ik ben Jason Tang, de man achter Tang Recruitment. Ik ben opgegroeid in het Gelderse Vaassen. Vanaf een jonge leeftijd heb ik gewerkt in het Chinese restaurant van mijn ouders. Dit restaurant bestaat nog steeds en het heeft me veel geleerd over hard werken en het belang van uitstekende klantenservice.

Als kind keek ik op naar mijn vader, de chef-kok, en droomde ik van een toekomst in de horeca. Na school en in het weekend hielp ik vaak mee in de keuken. Van het voorbereiden tot het koken. Maar niet alleen in de keuken voelde ik me thuis. Ook als ober in het restaurant werkte ik met veel plezier. Ik vond het geweldig als de klanten van onze heerlijke gerechten aan het genieten waren.

Jammer genoeg heeft de horeca een keerzijde. Het was fysiek zwaar werk en ik had helemaal geen vrije tijd meer voor mezelf. Uiteindelijk besloot ik de horeca voorgoed achter me te laten om in Amsterdam te gaan studeren.

Ik heb in verschillende functies gewerkt, zowel in loondienst als zelfstandig ondernemer. Op een gegeven moment had ik er genoeg van en was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Hoe een bericht van een headhunter mijn carrière veranderde

Terwijl ik mijn LinkedIn-profiel aan het verbeteren was, kreeg ik opeens een connectie verzoek van een headhunter. Zijn persoonlijk bericht maakte mij nieuwsgierig. Hij zag potentie in mij. Hij bood me een nieuwe kans aan als freelance recruiter bij zijn werving- en selectiebureau. Een geheel ander vakgebied dan waar ik tot dan toe ervaring in had.

Na een kennismakingsgesprek had ik zijn aanbieding geaccepteerd. Sindsdien heb ik ook niet meer omgekeken. Het heeft mijn carrière een boost gegeven waar ik ontzettend dankbaar voor was. Nog steeds trouwens!

Werving en selectie: mijn avontuurlijke start in het vak

Begin 2018 was Tang Recruitment geboren. Op dat moment had ik nog geen ervaring in de werving en selectie. Ondanks alle uitdagingen en tegenslagen in mijn leerproces, was het uiteindelijk de inspanning waard om door te zetten.

Met de hulp van deze headhunter leerde ik alle kneepjes van het vak. Ook in de omgang met mensen. Iedereen vindt het fijn om erkend en gewaardeerd te worden en niet als een nummer behandeld te worden. Mijn denkwijze is om anderen te behandelen zoals ik zelf behandeld zou willen worden. Ik ben ervan overtuigd dat mijn persoonlijke benadering een positieve impact heeft op mijn relatie met zowel kandidaat als opdrachtgever.

Meer weten? Goed, een paar feiten op een rij:

(wordt vervolgd)

Ontdek hoe ik jou kan helpen om de beste kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Contact opnemen