Over Jason Tang

Vrees je dat je niemand vindt voor die ene lastige vacature?

Je hebt al van alles geprobeerd. Vacatures online gezet en sollicitatiegesprekken gevoerd. Maar resultaten blijven uit. Hoe krijg je jouw vacature bij de juiste kandidaten onder ogen?

Je hebt hulp nodig van een specialist op het gebied van recruitment: een headhunter.

Met mijn aanpak beloof ik je de volgende resultaten:

  • Een zorgvuldig en efficiënt ingericht wervingsproces
  • Directe besparing op overheadkosten
  • Bespaar tijd doordat je minder gesprekken voert
  • De beste kandidaat voor die specifieke vacature
  • Een goedlopend team met de juiste mensen

Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact opnemen

Jason is in deze overspannen arbeidsmarkt erin geslaagd om voor Syntro een adviseur te vinden met een econometrie achtergrond. Dankzij deze succesvolle werving & selectie kunnen wij nu nog meer klanten ondersteunen op ons werkveld van planning & roostering en procesoptimalisatie. Met de nodige voortvarendheid en enthousiasme heeft Jason de opdracht ingevuld. Kortom een prima samenwerking met Jason.

Hennie Havenaar
 – 
Syntro BV

Wie ben ik?

Ik ben Jason Tang, specialist in recruitment van hooggekwalificeerde professionals. Als headhunter begeleid ik managers die worstelen met het invullen van vacatures.

Met resultaat: ik vind de beste kandidaat voor de vacature. De match die past bij de groeiambities van jouw bedrijf. Zo ben jij in staat je bezig te houden met je core business. Een win-win voor zowel manager als kandidaat.

Mijn eerste stappen in het recruitmentvak

Als tiener had ik de ambitie om het Chinese restaurant van mijn ouders over te nemen. Toch koos ik voor een ander carrièrepad.

Zo heb ik in mijn loopbaan verschillende functies gehad. Na vijf jaar als eigenaar van een webshop te hebben gewerkt, voelde ik in 2017 dat ik niet langer werd uitgedaagd.

Het was tijd voor verandering, maar ik worstelde met de richting die ik moest inslaan.

In mijn zoektocht naar nieuwe kansen besloot ik mijn LinkedIn-profiel te optimaliseren in de hoop opgemerkt te worden.

Tot mijn verrassing benaderde een headhunter me die op zoek was naar een freelance recruiter voor zijn eigen wervingsbureau.

Specifiek zocht hij iemand zonder ervaring in recruitment, maar met ondernemerservaring.

Toen stond ik voor een dilemma: was dit wel iets voor mij? Uiteindelijk besloot ik mezelf flink uit te dagen. Ik begon helemaal onderaan en was bereid om van anderen te leren en fouten te maken.

Sindsdien heb ik veel geleerd en geïnvesteerd in mijn professionele ontwikkeling. Ik heb inzicht gekregen in zowel de kandidaten- als bedrijvenkant van het recruitmentvak en een waardevol netwerk opgebouwd.

Met overtuiging kan ik nu zeggen dat ik mijn vak beheers en een eigen aanpak heb ontwikkeld die resultaten oplevert.

Jouw bedrijf verdient de beste mensen. Laat mij je helpen die te vinden. No cure no pay!

Contact opnemen