Over Jason Tang

Vrees je dat je niemand vindt voor die ene lastige vacature?

Je hebt al van alles geprobeerd: vacatures online gezet, veel sollicitatiegesprekken gevoerd en een uitzendbureau ingeschakeld. Maar resultaten blijven uit. Je realiseert je dat je hulp nodig hebt van een specialist op het gebied van recruitment: een headhunter.

Ik beloof je de volgende resultaten:

  • Bespaar tijd doordat je minder gesprekken voert
  • Directe besparing op overheadkosten
  • Het tijdrovende werk is je uit handen genomen
  • Vertrouwen in het vinden van de beste kandidaat
  • Jouw bedrijf groeit met de juiste mensen

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact opnemen

Never before have I met a headhunter who feels just as strongly and with extraordinary amounts of passion about the success of recruitment for a client. From 2018 onwards, Jason and I have cooperated in a pleasant and effective manner. He has contributed extensively to the growth and success of Entrador and Datamo. What impressed me most about Jason is his focus on clients, fast pace, kindness and vigour. Hence, I gladly recommend Jason as a recruiter.

Gerrie van Wanrooij
 – 
Entrador en Datamo

Mijn eerste stappen in het recruitmentvak

Ik heb in mijn loopbaan al veel verschillende functies gehad. Na een paar jaar als zelfstandig ondernemer te hebben gewerkt, voelde ik me niet langer uitgedaagd en was ik klaar voor iets anders. Ik wist alleen niet goed wat. Toen besloot ik om mijn LinkedIn profiel te optimaliseren. Ik hoopte dat dit me zou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. En dat was precies wat er gebeurde.

Ik kreeg een bericht van een headhunter die op zoek was naar een nieuwe collega. Hij bood mij de kans om als recruiter te werken bij zijn werving- en selectiebureau. Ik had er nog nooit eerder aan gedacht maar zijn bericht maakte mij heel nieuwsgierig. Hij zocht specifiek iemand zonder ervaring in recruitment, maar wel met ondernemerservaring. En dat was precies wat ik hem kon bieden.

Begin 2018 was Tang Recruitment geboren. Dankzij de begeleiding van deze headhunter leerde ik snel de kneepjes van het vak. Door anderen te helpen hun droombaan te vinden, geeft het mij een gevoel van voldoening. Ik kan me nog goed herinneren hoe opgewonden en trots ik me voelde toen ik mijn eerste kandidaat succesvol had geplaatst.

De kandidaat is koning

Het bieden van een positieve candidate journey vind ik één van de belangrijkste aspecten in mijn werk. Ik voel mij verantwoordelijk voor het creëren van een prettige sollicitatie-ervaring, vanaf het eerste contactmoment tot aan de indiensttreding bij de opdrachtgever.

Mijn focus op het creëren van een positieve kandidaatreis komt voort uit persoonlijke ervaringen. Ik weet hoe het voelt om tijdens het sollicitatieproces niet serieus genomen te worden. En hoe frustrerend het kan zijn om geen feedback te krijgen en lang te moeten wachten op reacties.

Een prettige sollicitatie-ervaring is van groot belang, niet alleen voor de kandidaat en mij als headhunter, maar ook voor de opdrachtgever en het werkgeversmerk. Het creëren van zo’n ervaring kan leiden tot positieve mond-tot-mondreclame over de organisatie en daarmee nieuwe sollicitanten aantrekken. Het is dus een win-win situatie voor alle partijen.

Jouw bedrijf verdient de beste mensen. Laat mij je helpen die te vinden. No cure no pay.

Contact opnemen