Over Jason Tang

Vrees je dat je niemand vindt voor die ene lastige vacature?

Je hebt al van alles geprobeerd. Vacatures online gezet en sollicitatiegesprekken gevoerd. Maar resultaten blijven uit. Hoe krijg je jouw vacature bij de juiste kandidaten onder ogen?

Je hebt hulp nodig van een specialist op het gebied van recruitment: een headhunter.

Met mijn aanpak beloof ik je de volgende resultaten:

  • Een zorgvuldig en efficiënt ingericht wervingsproces
  • Directe besparing op overheadkosten
  • Bespaar tijd doordat je minder gesprekken voert
  • De beste kandidaat voor die specifieke vacature
  • Een goedlopend team met de juiste mensen

Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact opnemen

Never before have I met a headhunter who feels just as strongly and with extraordinary amounts of passion about the success of recruitment for a client. From 2018 onwards, Jason and I have cooperated in a pleasant and effective manner. He has contributed extensively to the growth and success of Entrador and Datamo. What impressed me most about Jason is his focus on clients, fast pace, kindness and vigour. Hence, I gladly recommend Jason as a recruiter.

Gerrie van Wanrooij
 – 
Entrador Consultancy Group

Wie ben ik?

Ik ben Jason Tang, specialist in recruitment van hooggekwalificeerde professionals. Als headhunter begeleid ik managers in het MKB die op zoek zijn naar de perfecte kandidaat en deze niet kunnen vinden.

Met resultaat: ik vind de beste kandidaat voor de vacature. De match die past bij de groeiambities van jouw bedrijf. Zo ben jij in staat je bezig te houden met je core business. Een win-win voor zowel manager als kandidaat.

Mijn eerste stappen in het recruitmentvak

Als tiener had ik de ambitie om het Chinese restaurant van mijn ouders over te nemen. Toch koos ik voor een ander carrièrepad.

Zo heb ik in mijn loopbaan verschillende functies gehad. Na vijf jaar als eigenaar van een webshop te hebben gewerkt, voelde ik in 2017 dat ik niet langer werd uitgedaagd.

Het was tijd voor verandering, maar ik worstelde met de richting die ik moest inslaan.

In mijn zoektocht naar nieuwe kansen besloot ik mijn LinkedIn-profiel te optimaliseren in de hoop opgemerkt te worden.

Tot mijn verrassing benaderde een headhunter me die op zoek was naar een freelance recruiter voor zijn eigen wervingsbureau.

Specifiek zocht hij iemand zonder ervaring in recruitment, maar met ondernemerservaring.

Toen stond ik voor een dilemma: was dit wel iets voor mij? Uiteindelijk besloot ik mezelf flink uit te dagen. Ik begon helemaal onderaan en was bereid om van anderen te leren en fouten te maken.

Sindsdien heb ik veel geleerd en geïnvesteerd in mijn professionele ontwikkeling. Ik heb inzicht gekregen in zowel de kandidaten- als bedrijvenkant van het recruitmentvak en een waardevol netwerk opgebouwd.

Met overtuiging kan ik nu zeggen dat ik mijn vak beheers en een eigen aanpak heb ontwikkeld die resultaten oplevert.

Jouw bedrijf verdient de beste mensen. Laat mij je helpen die te vinden. No cure no pay!

Contact opnemen