Sales recruiter voor het MKB

Sales is voor jouw organisatie onmisbaar: daar worden klantcontacten gelegd en onderhouden. Ook in de werving van nieuwe medewerkers is sales essentieel. Mensenkennis, overtuigingskracht, communicatieve vaardigheden én de gunfactor spelen allemaal hun rol.

Ervaring in sales is een must. Je leert het vak in de praktijk, door mee te kijken en te doen. Dat weten je concurrenten ook en ervaren mensen zijn lastig te vinden.

Kun je niet verder doorgroeien omdat je de mensen niet hebt? Ik ga als sales recruiter gericht voor jou op zoek en breng jouw aanbod persoonlijk bij de juiste kandidaten onder ogen.

Versterk je sales team vandaag nog. Ontdek hoe!

Contact opnemen
Hoe vind je nu een geschikte Sales Manager of Business Developer? Schakel mij als recruiter in en je hebt er nauwelijks meer omkijken naar. Ik help je ook aan professionals als je vacatures hebt voor functies als:

Accountmanager

Voor deze functie op mbo- of hbo-niveau zoek je iemand die snel kan schakelen. Als Accountmanager maak je immers steeds de afweging tussen het belang van je klant en het resultaat voor je bedrijf. Je probeert deze zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen.

Zowel binnenshuis als buitenshuis moet de Accountmanager met zelfvertrouwen optreden, niet over zich heen laten lopen en resoluut zijn als dat nodig is.

Daarnaast kan een goede Accountmanager ook prima relativeren. Je zoekt iemand met de juiste mentaliteit, goede energie en genoeg passie voor sales om vaak bereikbaar te zijn.

Die Accountmanager vind ik voor je.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Je (potentiële) klanten hebben geen contact met ‘de organisatie’, maar met mensen van de organisatie. Je verkoopmedewerkers zijn de stem en het gezicht van je bedrijf, dat vraagt meer dan een vlotte babbel en overtuigingskracht. Jij zoekt een medewerker die qua toon en stijl past bij wie jullie als bedrijf zijn.

Naast uitstraling en overredingskracht, wil je dat je medewerker net dat stapje meer zet, overzicht bewaart en commerciële kansen ziet. Je zoekt iemand die stáát voor je organisatie en meerdere talen spreekt, die de interesse van potentiële klanten wekt en bestaande klanten weet te binden.

Ik help je die Commercieel Medewerker te vinden.

Recruiter

Precies weten wie goed is voor de organisatie én hoe je die persoon kunt boeien en binden: daar ligt de kracht van de Recruiter die je zoekt. Het is iemand die de vertaalslag kan maken van organisatie naar markt en bij het vinden van de goede kandidaat net ietsje verder kijkt.

Een open houding en luisterend vermogen, dat heeft je Recruiter nodig. Om met de juiste vragen heel precies te doorgronden wat voor iemand de hiring manager zoekt en dat te vertalen naar een heldere vacaturetekst.

Als zich kandidaten melden, moet je Recruiter snel kunnen achterhalen wat voor vlees je in de kuip hebt. Of het past, of niet. Je zoekt dus iemand met mensenkennis en aandacht, die bovendien ervaring heeft in verschillende sourcing strategieën.

Dankzij mijn sales recruitment krijg je ook deze lastige plek ingevuld. Ik vind die ervaren Recruiter voor je.

Casus: Hoe ik me bewees als sales recruiter…

“Jason, we zoeken vijf meertalige Sales Support Employees voor onze groothandel. Naast hun moedertaal (Italiaans, Spaans, Frans, Duits, Zweeds) moeten ze kunnen communiceren in het Nederlands of Engels. Kun jij ze voor ons vinden?”

Deze groothandel met hoofdkantoor in Nederland, inclusief sales afdeling, heeft vestigingen in heel Europa. De klanten van de groothandel bellen een lokaal nummer en moeten dan natuurlijk een native speaker aan de lijn krijgen.

Ik had mezelf als headhunter te bewijzen. Want ga er maar aan staan: mensen vinden die meestal nog in het buitenland wonen én die bereid zijn naar Nederland te verhuizen. Door middel van LinkedIn en verschillende job boards wist ik toch verschillende kandidaten te interesseren.

Eerst had de hiring manager weinig vertrouwen: hun vaste werving-en-selectiebureaus konden geen enkele kandidaat vinden.

Uiteindelijk wist ik alle vijf vacatures in te vullen en hield ik aan het recruitmentproces een pool van meertalige Sales Support Employees over die ik kan bemiddelen zodra een andere organisatie daarom vraagt.

Tang Recruitment: dé oplossing voor je sales vacatures

Vul die lastige vacature binnen je salesafdeling in dankzij Tang Recruitment. Ik presenteer je binnen afzienbare tijd kandidaten van topkwaliteit.

 

Wat mijn bemoeienis oplevert:

Een match die de groeiambities van jouw organisatie bevordert
Jij kunt je focussen op je core business
Wervingsstrategie is naar een hoger niveau getild

Laat mij je helpen om de beste kandidaat te vinden. No cure no pay!

Contact opnemen