Recruitment voor marketingfuncties

Jouw product of dienst is de moeite waard. Weten je (potentiële) klanten dat ook? Juist daarom zoek je ervaren marketingmedewerkers die je doelgroep weten te bereiken, dat doen ze met doordachte concepten, aantrekkelijke vormgeving en relevante content.

Marketingfuncties vragen een combinatie van creativiteit, nieuwsgierigheid en analytisch vermogen. Je wilt mensen die op langere termijn de doelen in de gaten houden, blijven monitoren wat werkt en snel kunnen schakelen bij ontwikkelingen.

Is het recruitment te veel moeite voor te weinig resultaat? Ik ga als headhunter gericht voor jou op zoek en breng jouw aanbod persoonlijk bij de juiste kandidaten onder ogen.

Zet de volgende stap in Marketing-recruitment met mijn hulp!

Contact opnemen
Marketeers zijn enorm gewild, of het nu gaat om functies als Product Manager of specialisten in online marketing. Tang Recruitment vindt de juiste kandidaten voor jouw vacatures, ook als je op zoek bent naar een van onderstaande marketinghelden:

Online Marketeer

Analytisch vermogen, technische kennis én creativiteit komen samen in het vak van Online Marketeer. Deze medewerker weet op basis van analyse je online uitingen zo vorm te geven dat je bedrijf een herkenbare imago krijgt en je klanten je ambassadeurs zijn.

Je zoekt bijvoorbeeld iemand met kennis van Data Analytics, SEO, HTML/CSS, WordPress of een ander CMS. Iemand die ervaring heeft met UX-design en op de hoogte is van de laatste online trends. Misschien heb je wel voorkeur voor iemand met ervaring aan bureau- of klantzijde.

Jouw Online Marketeer moet initiatief tonen en out of the box kunnen denken. Je marketingstrategie vindt immers pas vervolmaking in de uitvoering. Daarom zoek je iemand op hbo- of wo-niveau.

Ik help je die Online Marketeer te vinden.

Category Manager

Welke concepten werken, waar liggen groeikansen en over welke producten moet onderhandeld worden met leveranciers? De Category Manager die jij zoekt, weet van wanten, is uitstekend op de hoogte van de markt waarin jouw bedrijf opereert en weet bovendien waar de onderhandelingsruimte zit.

Je zoekt iemand die assertief is, sterk in de onderhandeling én een gedegen strateeg. Daarom wil je een Category Manager met een hbo/wo-opleiding Bedrijfskunde of Marketing Management en ervaring in de functie of het werkveld.

Die Category Manager vind ik voor je.

Medewerker Marketing & Communicatie

Content leveren die je klant graag wil lezen, horen of zien. Ervoor zorgen dat al je uitingen in stijl aansluiten bij het herkenbare profiel van je bedrijf. Dat doet de MarCom-medewerker die jij zoekt.

Natuurlijk is deze medewerker ook een meester in het bedenken van online en offline campagnes en beschikt die over een vlotte pen en gevoel voor beeld. Maar hoe vind je precies die persoon die je zoekt?

Ik heb een breed netwerk van toppers in Marketing & Communicatie: kandidaten met creatief denkvermogen, strategisch & analytisch inzicht en kennis van Adobe Creative Suite & CMS.

Lastig te vinden? Niet met mijn hulp, marketingfuncties invullen is mijn expertise.

Vind de beste Marketeer met mijn persoonlijke aanpak

Zo krijg jij die lastige functie binnen je marketingteam ingevuld: ik kies voor een persoonlijke benadering die passende kandidaten oplevert, of je nu een Marketeer zoekt met ervaring aan bureau- of klantzijde.

 

Wat mijn bemoeienis oplevert:

Geen onnodige gesprekken met kandidaten
Directe besparing op overheadkosten
Vertrouwen in het vinden van de beste kandidaat

Vind de beste Marketing-specialist en bespaar tijd. Schakel mij in als jouw Marketing-recruiter. No cure no pay!

Contact opnemen